Activiteiten

Hutten Bouwen

Het bouwen van eigen hutten is natuurlijk de belangrijkste activiteit in het Spijkerdorp. Voor de jongens en meisjes die al wat ouder zijn is er niks mooier en stoerder dan het bedenken, en vervolgens bouwen van een eigen hut. Hoe gaat het bouwen van hutten in zijn werk?
Vanaf 6 jaar mag je onder begeleiding een hut gaan bouwen. Je kunt je bij de leiding van Spijkerdorp laten inschrijven.

Schoolreisje

ouders komen voor steeds hogere kosten te staan om hun kind(eren) mee te kunnen laten gaan met het jaarlijkse schoolreisje. Erg jammer, een schoolreisje kijkt ieder kind naar uit! Soms gaan kinderen vanwege financiële redenen niet meer mee, blijkt uit een recent onderzoek. Dat kan niet lijkt ons. Het schoolreisje is toch voor alle leerlingen het hoogtepunt van het schooljaar.

Speeltuin

Op Spijkerdorp zijn vele vormen van spelen mogelijk. Zo zijn er allerlei speeltoestellen, zoals: een grote glijbaan op de heuvel, kabelbaan, schommels, wip-wap ’s in diverse uitvoeringen en een klim-klautertoestel in de grote zandbak.

Verjaardagsfeestjes

Je verjaardag vieren op spijkerdorp is de laatste jaren steeds meer een succes geworden.
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes avontuurlijk te spelen op ons terrein of bouwen aan een van de vele hutten, welke wij hiervoor dan speciaal een dagdeel (max.4 uur) vrij houden.

Reserveren

Reserveren kan door te bellen met 0512-522488.

Schuiven naar boven