Vele jongens en meisjes, al dan niet met hun ouders, hebben volop genoten van het mooie weer en van de activiteiten, welke op deze avond werden georganiseerd.

Om te beginnen was daar de ballonnen-wedstrijd, waarbij de ballonnen te volgenwaren tot op zeer grote hoogte. Ook lag de afstand waar ze werden gevonden dit keer zeer ver weg. Onderaan dit verslag vinden jullie de TOP-5 eindstand, waarbij we alleen de vindplaats en de afstand vermelden.

Het luchtkussen was ook weer de gehele avond aanwezig, met dank aan woningbouwvereniging Smallingerland. Dit keer was er ook een leuke kleine draaimolen, waarop de allerjongsten zich naar hartelust konden uitleven.

Onder het genot van een drankje en al etend van de Poffertjes en Hotdogs hebben de kinderen en hun ouders kunnen genieten van de muziek door onze eigen DJ’s. En dan was er natuurlijk het optreden van SAMIERA. Zij verzorgde een optreden met een wervelende 00STERSE SHOW.

Zoals je hierboven kunt zien werden er ook een tweetal “bekenden” bij het optreden betrokken. Voor wie ze niet direct herkend links is dus onze Kees en rechts Fokke.

Natuurlijk was er ook dit jaar weer een groep kinderen die vervolgens op Spijkerdorp bleef slapen (althans, dat was dus de bedoeling) in hun eigen hut of in een tentje. Het opzetten hiervan
stelde soms hele families voor een groot probleem. Maar er waren natuurlijk ook “stoere” jongens, welke geen hulp nodig hadden en de tent gewoon helemaal zelf konden opzetten.

En dus, na een voor sommigen een zeer korte “nachtrust”, verscheen een ieder de volgende morgen weer geheel fris aan het ontbijt. Op de foto hiernaast tracht Kees Veenstra enige slaapkoppen er toe te
bewegen om te gaan eten.

VINDPLAATS AFSTAND
Norden (Dld) 167 Km
Moorweg (Dld) 161 Km
Opsteel 156 Km
Grossheide (Dld) 153 Km
Appingedam 72 Km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *