Over ons

Spijkerdorp is een onderdeel van de stichting B.A.S.S. Dit staat voor de stichting Bouw- en Avonturen Speelplaatsen Smallingerland. Deze stichting is in 1978 opgericht en heeft tot doel het beheren van Bouw-speelplaatsen voor jongens en meisjes tot 13 jaar.

 

Terrein
Ons ca. 7.500m grote terrein is ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een invaliden toilet aanwezig


Gebruikersvergunning
Voor onze kantine zijn wij in het bezit van een gebruikersvergunning, wat betekent dat deze voldoet aan de gestelde (brand)veiligheids eisen. Deze gebruikersvergunning is door de Brandweer afgegeven namens de gemeente Smallingerland.


Leiding

De dagelijkse leiding is in handen van de coördinator. Sinds oktober 2007 is dit Jan Rinsma. Om het werk en de activiteiten goed te kunnen uitvoeren, wordt hij ook nog ondersteund door een beroepskracht en vrijwilligers. Alle medewerkers op Spijkerdorp zorgen ervoor dat uw kind/kinderen op een veilige en avontuurlijke wijze kunnen spelen. Daarnaast hebben zij de zorg voor het goed en veilig onderhouden van de speeltoestellen en een voor een aantrekkelijk ogend terrein. Al deze activiteiten vinden plaats onder de verantwoording van de stichting B.A.S.S.


Maatschappelijke Stage

We ontvangen veel verzoeken van jongeren of het ook mogelijk is om op Spijkerdorp hun maatschappelijke stage te vervullen. Hiervoor is er bij ons wel mogelijkheid.

Spijkerdorp is een erkend leerbedrijf

2 gedachten over “Over ons

 1. Beste,
  We willen als Ex Kiwanis club Drachten een donatie doen. Kunnen jullie het IBAN nummer geven waarop gedoneerd kan worden?
  m vr gr
  Bart Verburg
  Bestuurslid Kiwanis Drachten

 2. Geachte mensen van Spijkerdorp,

  we zijn al eens bij jullie geweest vanuit de Flevopolder en morgen dinsdag 18 februari willen we, vader en 2 zonen graag komen spijkeren.

  Wilt u ons laten weten of dat mogelijk is?

  Graag krijg ik tijdig een telefoontje van u, want het is ongeveer een uur rijden voor ons en het is jammer als we voor niets voor het hek staan.

  Graag uw telefoontje op 0631640590

  Vriendelijke groet en hopelijk tot morgen,

  Sebastiaan, Marijn en Jan Bleijenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven